Ieder jaar organiseert Vlug Trug een toertocht op de weg (Race) en een toertocht op onverharde paden (MTB en Gravel). In 2024 worden deze evenementen voor het eerst gecombineerd op 1 dag, namelijk zondag 22 september a.s.

Door de combinatie hoopt Vlug Trug op een groot aantal deelnemers. Er kan wederom van mooie routes door de schitterende Noordoost- Brabantse omgeving genoten worden.

Iedereen kan deze toertocht in eigen tempo fietsen. Jong of oud, het maakt niet uit. Wil je het wel eens meemaken, schrijf je in, kies een afstand en heb vooral plezier op de fiets.

Inschrijfgeld: NTFU leden € 6,00, overigen € 7,00 p.p.

Deelnemers zijn verplicht een helm te dragen tijdens de toertocht.

Een bewaakte fietsenstalling bij de startplek is aanwezig.

 

Het MTB- en Gravel Bike seizoen begint bij WTTC Vlug Trug op zondag 22 september 2024 met routes variërend tussen 33 en 65 km.

Er zijn routes onverhard uitgezet en uitgepijld, geschikt voor zowel MTB als voor Gravel Bikes.

Inschrijving MTB/Gravel

Iedere deelnemer kan zich via voorinschrijving https://www.fietssport.nl/toertochten/55748 aan melden voor deze tocht, maar ook inschrijven op zondag 22 september 2024 vanaf 08.00 uur tot 10.00 uur bij Boer Goossens, Heilig Hartplein 2 in Den Dungen.

De organisatie verzoekt iedereen echter vriendelijk om van de voorinschrijving gebruik te maken. Het grote voordeel hiervan is dat bij de start met scan&go iedereen snel op weg kan gaan.

Pauzeplaats

Halverwege de route is een uitgebreide pauzeplaats ingericht, waar de deelnemers verwend worden met o.a. fruit, dorstlesser en repen. Voor de langste afstanden is er eerder in het parcours al een kleine pauzeplaats ingericht, beide mede mogelijk gemaakt door ‘Jumbo Broeren Den Bosch’.

Op 22 september eindigt tevens het Race-seizoen met een toertocht op de weg.

Voor de Race -editie zijn er dit jaar twee afstanden beschikbaar, namelijk van 75 en 100 km. Deze beide routes zijn niet uitgepijld, maar zijn zelfstandig te rijden obv een GPX-route- bestand dat bij (voor)inschrijving wordt verkregen. 

Inschrijving Race

Iedere deelnemer kan zich via voorinschrijving https://www.fietssport.nl/toertochten/55749  aan melden. Voor de late beslissers is er ook de mogelijkheid om op zondag 22 september in te schrijven vanaf 08.00 uur tot 10.00 uur bij Boer Goossens, Heilig Hartplein 2 in den Dungen.

Ben erbij en kom net als andere jaren genieten van deze Bioracer MTB- Gravel Bike- en Race- toertocht!

Voor meer informatie neem dan contact op met Johan van Oostrom 06-52013696 (MTB/Gravel) of Ad van Schijndel 06-26808704 (Race).