Op maandag 9 september vond de vierde bestuursvergadering van het jaar plaats. De volgende hoofdpunten zijn daar aan de orde gekomen.

Er is een vraag binnengekomen of Vlug Trug bereid is om op 20 oktober het bevrijdingsvuur door een deel van de gemeente te begeleiden op de fiets.
Het bestuur staat hier positief tegenover. Nadere uitwerking wordt afgewacht en later met leden gecommuniceerd.

Financieel gezien lopen we mooi op het schema van de begroting.

Op 22 september organiseert Vlug Trug haar jaarlijkse toertocht. De aankondiging is al te zien op de gemeentelijke informatieborden en op onze website en Facebook. Deze week volgt nog een artikel in “ De Brug”.
Voorheen was de toertocht in het najaar alleen voor MTB/gravel. Dit jaar proberen we voor het eerst de combinatie uit met ook een Race toertocht.
Dat laatste doen we omdat we afgelopen jaren slechte weersomstandigheden hadden bij onze Race toertocht in maart van het jaar. De opkomst is dan laag of het evenement moest worden afgelast.
Het bestuur heeft het besluit moeten nemen om het aanbod aan mogelijke ritten op de 22e september te beperken. De reden hiervoor is dat we onvoldoende handjes bij elkaar konden krijgen om alle ritten uitgepijld aan te bieden.
Het bestuur vindt het van belang dat we tochten blijven organiseren vanuit een maatschappelijke functie naar de fietsliefhebber en potentiële leden.
Daarom is besloten om de MTB/Gravel tochten onverkort aan te bieden zoals bedoeld ( volledig uitgepijld met pauzeplaats) en om bij de Race terug te gaan naar 2 afstanden ( 75 en 100 km) die alleen met GPS zijn te rijden. Deze zijn niet uitgepijld! Er is wel een pauze plaats ( met consumptie).
Het bestuur rekent op goed weer en een veel deelnemers.

Het bestuur wacht nog even af of er meer aanmeldingen binnen komen voor Start to bike MTB. Mogelijk komt deze te vervallen als er geen aanmeldingen bij komen.

Aan de nieuwe clubkleding wordt hard gewerkt. De kledingcommissie buigt zich binnenkort over de laatste details.
Daarna volgt nadere communicatie naar de leden m.b.t. “ pas-gelegenheid” en bestellen.

Als er lief of leed te delen is bij de leden dan wil het bestuur daar namens de vereniging graag aandacht aan geven. Als je weet dat er ergens iets speelt geef het dan door aan het bestuur! Zo helpen we elkaar om een sociale vereniging te zijn met oog voor elkaar!