De inschrijving is geopend voor trainingen in Den Dungen.

Wieler Trim Toerclub ‘Vlug Trug’ uit Den Dungen start dit voorjaar met een
5-weekse racefietstraining voor starters en gevorderden en is voor zowel mannen als vrouwen.

Onder leiding van ervaren trainers wordt in vijf weken gewerkt aan basistechnieken zoals remmen, schakelen, bochtentechniek, groep rijden. De trainingen duren ongeveer 3 uur per keer en zijn ook geschikt voor wielrenners die al enkele jaren op de fiets zitten, maar nog niet eerder een training hebben gevolgd. Naast aandacht voor remmen en schakelen, wordt er ook aandacht besteed aan thema’s als veiligheid, zithouding, dorstlesser en voeding.

De eerste trainingsdag start op zaterdag 25 maart 2023 om 09.00 uur bij de kerk in Den Dungen. De overige trainingsdagen zijn gepland op 1 april, 8, 15 en 22 april 2023.
De start is telkens om 9 uur ‘s ochtends bij de kerk, Heilig Hartplein, Den Dungen.

Inschrijving
Iedereen kan zich nu inschrijven en ga hiervoor naar
https://www.start2bike.nl/startlocaties?locatie=den%20dungen

“Waarom is deze training leuk om te volgen?”

Een van de vorige deelnemers schrijft: Na veel leuke verhalen te hebben gehoord over Start2Bike bij Vlug Trug, besloot ik om na aankoop van mijn wielrenfiets als start deze clinic te volgen. Dit omdat ik eigenlijk wel in een groep wilde fietsen, maar hoe werkt dat nou precies…. ? Onder de deskundige begeleiding van Vlug Trugtrainers heb ik de belangrijkste kneepjes geleerd en ben overstag gegaan om lid te worden. Het mooie is dat Vlug Trug vier racefietsgroepen heeft en ik volop keuze heb om op mijn niveau te kunnen wielrennen.

Voor meer informatie, neem dan contact op met
Jeanne van Beekveld via pr@vlugtrug.nl
E: pr@vlugtrug.nl