Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 11 oktober 2021 is aandacht geschonken aan het jubileum van Jos Mertens en Tiny Huijberts.

Jos Mertens

Jos MertensWij kennen Jos als een fanatiek, gesoigneerde en sociale fietser. Over de fijne kneepjes van het fietsen kan hij uren over vertellen en iedereen mee vooruit helpen. Hoewel hij circa 100 kilometer van Den Dungen woont, fietst hij soms nog mee met VlugTrug. Dat zal hij blijven doen vanwege de goede sfeer in de club. Bestuur en leden van WTTC VlugTrug feliciteren Jos van harte met zijn 25 jarig lidmaatschap. Namens de vereniging wordt een pakketje verstuurd naar het huisadres.

Tiny Huijberts

Tiny HuijbertsWij kennen Tiny als een uitmuntend en creatief bestuurslid die goed zorgde voor de clubkas door de jaarlijkse Raboactief toertochten te organiseren. Tiny was ook jarenlang het aanspreekpunt voor de wegcaptains. Een sociale fietser met zijn smakelijke lach, waarmee mooie clubtochten op gezellige wijze gereden werden. Bestuur en leden van WTTC VlugTrug feliciteren Tiny van harte met zijn 25 jarig lidmaatschap. Namens de vereniging wordt een pakketje verstuurd naar het huisadres.