Het MTB-seizoen begint bij WTTC VlugTrug op zondag 19 september 2021 met routes variërend tussen 33 en 65 kilometer.

Met dit jaarlijks evenement van Vlug Trug kan weer van een schitterend parcours genoten worden. Alle paden zijn met pijlen gemarkeerd door de organisatie. Voor iedereen een mooie start om het MTB-seizoen georganiseerd te beginnen. Een bewaakte fietsenstalling bij de start is aanwezig en uiteraard besteden wij aandacht aan de geldende veiligheidsvoorschriften vanwege Corona.

Iedereen kan deze MTB-tocht in eigen tempo fietsen. Jong of oud, het maakt niet uit, schrijf je in, kies een afstand en geniet van het fietsen door de Brabantse velden en bossen. Halverwege is een uitgebreide pauzeplaats ingericht, waar de MTB-ers verwend worden met o.a. fruit, dorstlesser en repen. Voor de langste afstanden is er eerder in het parcours al een kleine pauzeplaats ingericht. Dit is mede mogelijk gemaakt door ‘Jumbo Broeren Den Bosch’. Deelnemers zijn verplicht een helm te dragen tijdens de MTB-tocht.

Inschrijving

Iedere MTB-er kan zich voor deze Bioracer MTB openingstocht inschrijven op zondag 19 september 2021 van 08:00 uur tot 10:00 uur bij de kerk, Heilig Hartplein in Den Dungen. Wij verzoeken iedereen om van de voorinschrijving gebruik te maken. Het grote voordeel hiervan is dat bij de start met scan&go registratie plaatsvindt en wachtrijen voorkomen worden. Ga hiervoor naar https://www.fietssport.nl/toertochten/50534 en maak een keuze uit één van de vijf afstanden.  Op deze wijze kunnen we iedere deelnemer nóg beter ontvangen. Alvast hartelijk dank!