Afgelopen jaarvergadering kwamen Oskar van Straaten en Richard Broeren op het idee om een uitdagende meerdaagse fietstocht te organiseren, zo gezegd zo gedaan. Na wat gebrainstormd te hebben zijn we uit gekomen om richting de Stelvio te gaan. Deze berg is bij menigeen wel bekend en is ook al eens bedwongen door verschillende clubleden.

We verblijven op één plaats (Hotel) van waaruit er verschillende routes gefietst kunnen worden. We fietsen in totaal 3 dagen. Je hebt dan per dag de keuze uit een zwaardere of lichtere route. Uiteraard gaan we ook de bekende Stelvio beklimmen. We vertrekken op woensdag 22 juni 2022 en gaan weer huiswaarts op zondag 26 juni 2022. We fietsen dus van donderdag t/m zaterdag. http://www.passostelvio.nl/

Bekijk de uitnodiging inclusief routes

Het verblijf
Het is de bedoeling dat we verblijven in Boutique hotel Belvenu & gasthof zum Grünen Baum. Hier blijven we op basis van half pension dus ontbijt en avond eten is er bij inbegrepen. We gaan met eigen vervoer afhankelijk van het aantal deelnemers zullen we onderling dus afspraken moeten maken wie er wil rijden. Voor de fietsen en bagage hebben we een gesloten aanhanger en bus tot onze beschikking dus dat is al geregeld. Meer informatie over het hotel: https://www.belvenu.com/

De kosten
Voor deze uitdagende fietsreis zijn de kosten € 300,-. Dit is inclusief 4 overnachtingen op basis van half pension en verzorging van voldoende sportdrank, gelletjes, reepjes e.d. De kosten voor de heen- en terugreis, lunch, drank en versnaperingen etc. zijn voor eigen rekening.

Aanmelden
Mocht je zin hebben in deze uitdagende meerdaagse fietsreis dan graag voor 24-12-2021 aanmelden via e-mailadres richard.broeren@jumbo.com. We willen je dan ook verzoeken om het bedrag van € 300,- over te maken naar NL44 ABNA 0435 4684 64 Tnv…R. Broeren o.v.v. fietsvakantie en naam deelnemer. Wanneer de reis toch niet kan doorgaan door opgelegde reisbeperkingen i.v.m. Corona kunnen we kosteloos annuleren en krijgen jullie dit geld terug. Zodra er bekend is wie er allemaal deelnemen aan deze geweldige ervaring zullen we met meer info komen.