Wielertoertrimclub WTTC VlugTrug organiseert op zondag 20 maart 2022 weer de grandioze openingstocht vanuit Den Dungen. De organisatie heeft drie gevarieerde routes uitgezet van 56, 74 en 100 km. Voor iedereen een mooie start om het wielerseizoen georganiseerd te beginnen. De routes worden duidelijk aangegeven met pijlen zodat iedereen kan genieten van de mooie Meierij. In voorgaande edities zijn al vele sportieve fietsers van start gegaan. Laat je verrassen! Bij de inschrijving worden deelnemers getrakteerd op een energiereep aangeboden door Jumbo Broeren ’s-Hertogenbosch.

Een bewaakte fietsenstalling bij de start is aanwezig en uiteraard besteden wij aandacht aan de geldende veiligheidsvoorschriften vanwege Corona. Voor een rustieke pauzeplaats onderweg is gezorgd. Hier kan genoten worden van een welverdiende pauze voordat de terugtocht naar Den Dungen wordt begonnen. Het is een mooie tocht om te fietsen, overtuig u zelf en stap daarom op de fiets. Deelnemers zijn verplicht een helm te dragen tijdens de toertocht.

Inschrijving
Iedere racefietser kan zich voor deze tocht inschrijven op zondag 20 maart 2022 vanaf 08:30 uur tot 10:00 uur bij de kerk, Heilig Hartplein in Den Dungen. Het inschrijfgeld bedraagt € 4,00, NTFU-leden betalen € 3,00. Voorinschrijving is mogelijk op Fietssport.nl en maak een keuze uit één van de drie afstanden. Het grote voordeel hiervan is dat bij de start eenvoudig met Scan & Go registratie plaatsvindt en wachtrijen voorkomen worden. Op deze wijze kunnen we iedere deelnemer nóg beter ontvangen.

Tot ziens op de racefiets openingstocht bij de kerk in Den Dungen, bij WTTC VlugTrug op zondag 20 maart. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marc van Gastel via telefoonnummer 06-22308841.