Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 21 maart 2022 is aandacht geschonken aan het jubileum van Marc van Gastel en Leon van der Schoor. Een feestelijk boeket en een cadeaubon zijn aan hen overhandigd. Bestuur en leden van VlugTrug  feliciteren Marc en Leon van harte met het 25-jarig lidmaatschap!

Wij kennen Marc wij als een fanatiek fietser in de A-groep. Zijn inzet voor de club is het organiseren en coördineren van de jaarlijkse racefiets openingstocht. Dit jaar heeft Marc de afstanden uitgebreid met 100 km en dat werd goed gewaardeerd door de deelnemers. Daarnaast is Marc ook de ontwerper van de befaamde VlugTrug clubtenues. In de redactie van het clubblad heeft Marc een decennia zijn bijdrage geleverd. Uniek is zijn inzet als vormgever aan het 25 jaar jubileum clubboek 1983-2008.

Wij kennen Leon als een heroïsch fietser. Van Cape Epic tot vele uiteenlopende Xtreme fietsondernemingen gaat hij niet uit de weg. Zijn mooie verhalen waarover hij uren kan vertellen en de magnifieke foto’s daarbij, zo prachtig!