Ben jij er ook bij, leuk!

Het MTB- en Gravel Bike seizoen begint bij WTTC Vlug Trug op zondag 25 september 2022 met routes variërend tussen 33 en 65 km.

Met dit jaarlijks evenement van Vlug Trug kan weer van een schitterend parcours genoten worden, geschikt voor zowel MTB als voor Gravel Bikes. Alle paden zijn met pijlen gemarkeerd door de organisatie. Voor iedereen een mooie start om het winterseizoen georganiseerd te beginnen. Een bewaakte fietsenstalling bij de start is aanwezig.

Inschrijving

Iedere MTB-er en Gravel Biker kan zich voor deze tocht inschrijven op zondag 25 september 2022 vanaf 08.00 uur tot 10.00 uur bij de kerk, Heilig Hartplein in Den Dungen.

Wij verzoeken iedereen vriendelijk om van de voorinschrijving gebruik te maken. Het grote voordeel hiervan is dat bij de start eenvoudig met scan&go registratie plaatsvindt en wachtrijen voorkomen worden. Ga hiervoor naar https://www.fietssport.nl/toertochten/53644 maak een keuze uit één van de vijf afstanden.  Op deze wijze kunnen we iedere deelnemer nóg beter ontvangen. Alvast hartelijk dank!

Iedereen kan deze toertocht in eigen tempo fietsen. Jong of oud, het maakt niet uit, schrijf je in, kies een afstand en geniet van het fietsen door de Brabantse velden en bossen.

Pauzeplaats

Halverwege is een uitgebreide pauzeplaats ingericht, waar de deelnemers verwend worden met o.a. fruit, dorstlesser en repen. Voor de langste afstanden is er eerder in het parcours al een kleine pauzeplaats ingericht. Dit is mede mogelijk gemaakt door ‘Jumbo Broeren Den Bosch’.

Ben erbij en kom net als andere jaren genieten van deze Bioracer MTB en Gravel Bike toertocht. Deelnemers zijn verplicht een helm te dragen tijdens de toertocht.

Voor meer informatie neem dan contact op met Johan van Oostrom 06 520 13696 of kijk op de site https://www.vlugtrug.nl