Iedereen doet wat voor de club, maar het een valt meer op dan het ander. Zo vervult Jeanine Sieliakus achter de schermen een belangrijke rol.

Bij VlugTrug hebben we een pr groepje van drie personen. In dit groepje heeft Jeanine Sieliakus de rol van webmaster. Ze zorgt er voor dat de website er altijd prima uitziet. Allerlei wijzigingen, een verslag, een nieuwsbrief naar de leden of een jaarkalender plaatsen,  Jeanine zorgt dat de digitale communicatie soepel verloopt.  Zo blijft ook de website een mooie etalage voor de club.

Jeanine fietst al 15 jaar, speelt padel, wandelt, golft en skiet. Ze heeft ook gevoetbald (keeper), maar is vanwege blessures overgestapt naar het fietsen. Ze is bij VlugTrug gekomen via ‘Start to Bike’.

Ze rijdt mee met de D-groep. Ze heeft ook een MTB fiets gehad, maar die is na drie jaar MTB ‘en al weer verkocht. Ze zegt hierover: ‘MTB is voor mij één lange sprint, en ik ben een duursporter. ‘ Ze rijdt dus het liefst op de weg. ‘Ook in de winter zijn er van de D-groep altijd wel zo’n vijf fietsers die doorrijden op de weg.’

In het dagelijks leven is Jeanine ‘functioneel applicatie beheerder’.